image

Simple

elegance

Luxe en elegantie blijven in een interieur in de modern klassieke woonstijl centraal staan. En wat een prachtige uitstraling heeft een klassiek interieur, gekenmerkt door romantiek en mooie ornamenten.


Bij een klassiek interieur voert rust en elegantie de boventoon. Een luxe kleed, een schemerlamp met grote kap of een klassiek houten lijst met spiegel geven vaak een mooi contrast.

image

Classic interi0r

Het klassieke van nu wordt gekenmerkt door een mix van moderne en antieke items.Door deze combinatie creëert u een warme en romantische uitstraling. Een mooie keuze is bijvoorbeeld een moderne bank gecombineerd met sierkussens van een luxe stof.

image

Handig erbij

In de zithoek komen bijzettafeltjes goed van pas, als de gezelligheid hoogtij viert. Ze zijn namelijk perfect omeen drankje of hapjeop te zetten.

image

My cup of tea

Een high tea is al jaren een klassieker als het gaat om een leuk uitje. Maar thuis aan de eigen eettafel is dit ook een aanrader. Alle tijd om heerlijk bij te kletsen met moeder of vriendinnen. Maak een prachtig gedekte tafel met de heerlijkste lekkernijen zoals sandwiches en scones. Mét uiteraard een heerlijk kopje thee of koffie.

En na al die kopjes thee en zoete hapjes is een mooie gin-tonic met wat hartigs wel een heel fijn alternatief voor de gasten. En gin-tonic is hot, er zijn heel veel varianten op de markt. Onze favoriet is een bloemige en kruidige gin met een pure tonic zonder extra smaakje. Voor de garnering gebruikt u fruit zoals framboosjes, een schijfje komkommer en wat zwarte peper. Echt een aanrader!

Shop de look met de allerleukste accessoires uit de nieuwe Spring Collection. Met deze selectie creëert u de juiste romantische sfeer in de woonkamer of eetkamer. Zo geeft u uw interieur een boost dit voorjaar.

image

With Love Chopping Board

image

Madeline Table Lamp

image

Radziwill Hocker

image

Tea and Coffee House Mug

image

Whimsical Weave Pillow Cover &
Lovely Linen Pillow Cover

image

Heart Cake Stand

image

Banana Glitter Decoration Leaf &
Delicate Fern Glitter Decoration Leaf

image

Wessex Dining Chair