SAMEN

GENIETEN

Samen kokerellen, samen borrelen, samen genieten... in de zonnige seizoenen staat een salade of lichte maaltijd regelmatig op het menu. Wat wordt het vandaag: een salade farfalle met pesto en geroosterde pijnboompitjes of toch die Marokkaanse couscoussalade met falafelballetjes en lenteui? Onmisbaar is dan een leuke set schaaltjes, afgewerkt met mangohout.

image

Let's drink wine

W-White Wine Glass

Als de zon weer gaat schijnen, smaakt een wijntje extra lekker. Op dit wijnglas staat de letter ‘W’ geschreven. Het glas, speciaal voor witte wijn, heeft een strak en stijlvol ontwerp. Er is ook een versie met de letter ‘R’ voor rode wijn en de letter ‘C’ voor champagne.

image
image

We love fruit

Serene Island Check Bowl

Vul de schaaltjes met verse druiven, stukjes appel of wat kersen en eet de fruitsnack bij mooi weer lekker in de tuin. Het schaaltje is 7 cm hoog en gemaakt van stevig mangohout. Aan de buitenkant is de schaal wit gestreept waardoor deze goed matcht met de andere producten uit deze serie.


image

Strong & beautiful

Duncan Serving Tray

De Duncan Serving Tray is een uniek dienblad. De bovenkant is van zware kwaliteit aluminium en de onderkant van hout; dit geeft een authentieke look and feel.

Oh crab!

Classic Crab Chopping Board

Kleine wraps met zalm, fruits de mer, een toastje paling of gewoon een lekker stokbroodje met krabsalade. U serveert het allemaal op deze vrolijke snijplank in de vorm van een krab. Ook ontzettend leuk om te gebruiken als serveerplank of als onderzetter voor een warm bord.