image

MODERN

LIVING

Een populaire woonstijl is modern living: warm, knus en veel aandacht voor gezelligheid. De rustige kleurtinten en natuurlijke materialen geven het interieur een huiselijk karakter waar iedereen zich thuis voelt. Overduidelijk een plek voor ontspanning.

Bij modern wonen zien we het behoud van kalmte in ontwerpen. Rust en sfeer worden gecreëerd door natuurlijke en robuuste materialen. Hout en rattan voeren de boventoon en ook aaibare stoffen als velvet, katoen en linnen zijn veelgebruikte materialen. Al deze materialen zijn ook heel mooi te combineren met een groot tapijt. Waar in deze kamer de details van glimmend chroom de ruimte een luxe uitstraling geven, brengt het groen in huis een kalme, natuurlijke feel met zich mee.

image

Meer mensen zoeken rust en kalmte in het groen. Modern wonen haakt perfect in op deze vraag door de natuur op eigenzinnige wijze terug te brengen in huis. Zet verschillende soorten planten bij elkaar, hang ze op of ga voor een echte uitblinker met één grote plant. Hoe dan ook; groen doet leven! Maak daarnaast een statement in uw interieur door een prachtige kast toe te voegen. Kasten zijn niet alleen handige opbergers, ze brengen ook sfeer in de ruimte. Zoals de schitterende Tribeca Bar Cabinet van gerecycled hout in visgraatmotief. Een klassieke kast met een moderne knipoog. Een ware eyecatcher! Toch liever een open kast om al uw woonvondsten in uit te stallen? Ga dan voor de prachtige, metalen Midtown Book Cabinet op de foto links.

image
“Een prachtige salontafel maakt uw interieur helemaal af!”

Put it on me

Staal en glas zijn veel voorkomende materialen in moderne interieurs. Deze materialen zijn mooi te combineren met een groot tapijt en stoffen bank.


Hout is een mooie toevoeging om meer warmte in huis te halen. Plaats een houten salontafel tussen de elementen voor eenspeels en ruimtelijk effect. Het gebruik van meerdere salontafels, is de uitgelezen kans om uw mooiste accessoires te plaatsen. Kies voor een grote vaas met prachtige bloemen of groene takken of ga voor mooie, gedecoreerde windlichten. De kleine, ronde bijzettafels zijn daarnaast ook perfect door de ruimte te verplaatsen. Van ronde, houten salontafels tot een ovale, metalen salontafel die prachtig is afgewerkt met een visgraat van gerecycled hout.

image