GOOD MORNING,

Sunshine!

De winter eruit en de lente er in, that’s the spirit... Tijd om een frisse voorjaarslook in huis te halen. De slaapkamer blijft alleen vaak wat achter bij de rest, wij laten u zien hoe u de perfecte lentesfeer in uw slaapkamer brengt.

Het is tijd om donkere kleuren te vervangen voor frisse voorjaarstinten. Het winterdekbed mag de kast weer in en het luchtige dekbed is na wat uitkloppen helemaal klaar voor het komende seizoen. Dat vraagt om een mooi voorjaarsdekbedovertrek in lichte voorjaarskleuren.

New quality

Deze zomer introduceert Rivièra Maison een nieuwe

kwaliteit in de beddengoedcollectie: fris linnen gecombineerd met zacht katoen! Het Tranquility-beddengoed is gemaakt van de nieuwste kwaliteit en is perfect voor de zomermaanden; natuurlijk en ademend met een zacht gevoel. Tranquility is verkrijgbaar in drie prachtige kleuren: white, sand en soft pink.


Botanical vibes
all over!

Creëer de ultieme botanische sfeer in uw

slaapkamer met het Botanique-beddengoed.

Gaat u toch liever voor een rustige en kalme

sfeer in uw slaapkamer? Geen probleem!

Het beddengoed is omkeerbaar en heeft een

uni achterkant. Maak de natuurlijke look

compleet met een mooi groen kussen.


Nieuwe
voorjaarsdessins

Geef uw slaapkamer een stralende look met nieuwe voorjaarsdessins, frisse kleuren en mooie materialen. Fleurige dessins zijn perfect om uw slaapkamer een frisse look te geven, maar ook dit jaar mogen we onze slaapkamer weer versieren met de meest exotische planten en groentinten. Daarnaast zijn de kleuren precies wat u mag verwachten bij de lente: wit, pastel en neutraal met een vrolijk tintje. Een zonnige combinatie van licht en kleur! Met de dekbedovertrekken van Rivièra Maison krijgt u de lentekriebels helemaal te pakken!