TOPHEADER

COLOUR CONFESSIONS

Kleur is een essentieel onderdeel van het interieur. Het geeft een ruimte eigenheid en persoonlijkheid. Mag het wel iets gekker? Dan is het leuk om een accentkleur in uw interieur toe te passen. Een accentkleur geeft een interieur een heel ander aanzien en maakt bovendien andere kleuren dynamisch en levendig. Durf dus te spelen met gewaagde kleuren als blikvangers!

Versterk de kleuren in uw interieur met kleurcontrasten. Ga voor twee complementaire kleuren, die tegenover elkaar in de kleurencirkel staan. Door gebruik te maken van deze contrasterende kleurencombinaties worden beide kleuren versterkt. Dit zorgt voor een levendig interieur dat kracht uitstraalt.

image

Pronkstuk!

Het dressoir rechts is helemaal van nu en combineert perfect in verschillende woonstijlen. Een pronkstuk met karakter. Gemaakt van wit dennenhout met twee glazen deurtjes en een prachtige lade in een donkere houtkleur.

PRETTY
IN PASTEL

Poederige pastels blijven ook deze zomer ons interieur opvrolijken. Pastel kleuren zijn geliefd bij velen omdat ze zoet, vrolijk maar ook zacht zijn. Ideaal dus om de lente mee naar binnen te halen! De kleuren zijn goed te combineren waardoor een interieur nog gezelliger wordt, zonder het te druk of te bont te maken.

image
image
image

Groot fan van pasteltinten en bent u hier voorlopig nog niet op uitgekeken? Verf dan met een gerust hart de muren! Zorg voor een lief en braaf effect door in het hele interieur pastelkleuren toe te passen. Is het u allemaal net iets te zacht en zoet? Denk dan eens aan okergeel of petrol als verfrissend accent.