Een wit servies, zoals het nieuwe Chef's Table-servies op deze pagina, past goed bij een moderne look. Porselein servies is mooi strak en erg sterk. Een linnen tafelkleed zorgt voor de perfecte minimalistisch, serene stijl, helemaal in deze vergrijsde tint. Een simpele manier om uw diner nét iets extra’s te geven, is door de tafel te decoreren met verse bloemen. Dit hoeft geen enorme bos te zijn, maar juist kleine takjes en subtiele bloemen zorgen voor een elegante sfeer. Aan tafel!

De Aziatische keuken is verre van nieuw, maar blijft hot en happening. Bij een heerlijke Aziatische maaltijd kan een prachtig gedekte tafel niet ontbreken. De rustige tinten van het hout en groen, doen het prachtige porseleinen servies mooi opvallen.

Good to go

Noodles kunnen gegeten worden als tussendoortje, maar ook als gehele maaltijd. Wanneer u het ook eet, het wordt ongetwijfeld een succes als het geserveerd wordt in deze prachtige porseleinen noodle bowl.

Planking

Deze Bali Serving Tray heeft een donkere houtkleur, is gemaakt van mangohout en is robuust en stevig. In het weekend maakt u hiermee de perfecte borrelplank.

Sushi time

Sushi eten wordt nog leuker met deze prachtige porseleinen sushiborden. De chopstick- houders zijn voorzien van de leukste tekstjes.


Chef’s table is een tafel in of uitkijkend op de keuken van een restaurant. Veelal wordt deze bijzondere tafel gereserveerd voor belangrijke gasten. Creëer nu uw eigen chef’s table en serveer uw familie en vrienden de mooiste gerechten op dit prachtige servies.

Dinner's served

Bij een echte chef’s table kunnen deze prachtige diepe Chef’s Table borden niet ontbreken. Gerechten worden simpelweg nog mooier.

Tafellinnen

Uw gedekte tafel krijgt extra allure met deze linnen servetten, verkrijgbaar in diverse mooie naturel tinten.

Om door een
ringetje te halen

Servetten worden nog mooier gepresenteerd met deze handgemaakte rattan servetringen.

Fish Forever

Deze fantastische rattan vis placemat is de perfecte basis voor een schitterende nautisch

gedekte tafel.


Gezellig genieten met vrienden, familie of juist een romantisch diner met zijn twee?
Met deze prachtige producten creëert u de perfecte ambiance thuis.

Salt and Pepa’s here

Een leuk peper- en zoutsetje om uw gerechten nog lekkerder mee te maken.

Perfect linnen

Een mooi gedekte tafel kan niet zonder deze linnen servetten, voorzien van zomerse servetring van touw.

Enjoy!

Dit porseleinen schaaltje is een sieraad op iedere tafel. Een mooi wit schaaltje dat zich makkelijk laat vullen met lekkernijen.

Spooning

Dit setje van vier vrolijke lepeltjes, die perfect passen bij het Tasty Tapasservies, maakt uw tafel vol lekker hapjes nog gezelliger!