PERSONAL
TOUCH

Bij het kiezen van een woonstijl denkt men vaak in eerste instantie aan meubels. Helemaal logisch, want daar begint de basis. Maar wat daarna komt is pas echt een sfeermaker: accessoires. Met de juiste accessoires decoreert u uw huis naar hartenlust en kunt u zo een eigen karakter geven aan uw interieur.

Kies voor stijlvolle kussens op de bank en drapeer een warm plaid nonchalant over de chaise longue. Gebruik daarnaast mooie windlichten op de juiste plekken, zet een lamp als eyecatcher op een prominente plek en kies voor prachtige fotolijsten met zwartwit-prints om heel artistiek tegen de muur te plaatsen. Stoere, houten kasten met glazen deuren, zoals de Hands Creek-serie, maken het plaatje compleet.

It's all about presentation

Gebruik mooie schalen, cakestands en etageres om uw baksels op te leggen. Ook al bent u thuis, het eet toch lekkerder als een taart, of heerlijke apple pie pops mooi zijn gepresenteerd.

Thuisblijven is het nieuwe weggaan en we love it! Ervaar hoe fijn het is om eens een avondje te genieten in uw eigen huis. Dat kan met zijn twee├źn zijn of misschien wel met een groepje goede vrienden. Gezellig samen koken en er zomaar thuis een feestje van te maken. Veel te leuk om het niet te doen!

Let's stay home


Hoewel het daadwerkelijke eten natuurlijk is waar het om draait, kan het samen koken minstens net zo leuk zijn. Tijdens het bereiden van al dat lekkers worden tenslotte vaak de beste gesprekken gevoerd.