CHRISTMAS INSPIRATION


Sparkling Silver

SPARKLING SILVER


De Sparkling Silver kerstcollectie is perfect voor de liefhebber van glitters en zilver. Niets is te gek in het seizoen waar ‘over de top’ niet bestaat. Ga voor een boom volledig zilveren, glitter boom. Denk aan prachtige ornamenten bedrukt met zilveren glitters in de vorm van een hart en de letters; RM, zilveren grote hangers met een antieke look en een Winter Wonderland ornament met zilveren glitter sneeuw. Let’s sparkle!

Glittering Heart Ornament white Dia 8

Warm Wishes Bow Ornament off white

The Best Christmas Ornament silver Dia 10

Pretty Christmas Ornament silver

Dreaming Of Christmas Ornament Dia 10

SILVER LINING - Every cloud had a silver lining


We kunnen allemaal wel wat positiviteit gebruiken op het moment. Met deze zilveren decoratie moet dat zeker lukken! Wat dacht je van het Winter Wonderland dat in de Pretty Christmas Votive verstopt zit of de hand gevlochten kerstster, bespoten met laagje wit en vele glitters. De zilveren items staan prachtig in combinatie met het witte textiel in deze collectie. Met wat fantasie waan je jezelf in een kraakhelder, vers besneeuwd landschap.

Lovely Christmas Wreath On Stand

Pretty Christmas Votive silver

Beaded Star Votive M

Glorious Christmas Peak On Stand

Celebrate Christmas Peak On Stand

Glamorous Christmas Peak On Stand

Classic Club Pillow Cover 50x50

Cosy Pompom Faux Fur Pillow Cover 50x50

Hugh Hurricane on Stand

Dit moderne windlicht kan op twee hoogtes worden gebruikt, door eenvoudig de standaard om te keren. Het aluminium frame is net als de standaard van gepoetst aluminium. Het windlicht kan met gemak een dikke kaars aan.

Hampton Heights Sofa 3,5 Seater, celtic weave, melting silver

Kirkwood Adjustable CoffeeTable D80

Thompson Place Chair,

velvet III, anthracite

Op zoek naar een moderne, strakke fauteuil? Dat is de Thompson Place Chair. Een stoel met een lage zit, luchtig door het gebrek aan armleuningen en door het dunne onderstel van glimmend roestvrij staal. Zowel de zitting als de carpetleuning ogen gecapitonneerd, maar dan zonder kenmerkende knoop. Deze fauteuil is verkrijgbaar in meerdere kleuren.