RONALD MCDONALD KINDERFONDS


A special gift from the heart

Een warm thuis voor iedereen!

Al 35 jaar brengt het Ronald McDonald Kinderfonds families met zieke kinderen bij elkaar. En dat helpt écht, blijkt uit nieuw wetenschappelijk onderzoek. Zieke kinderen zijn minder bang en verdrietig tijdens hun tijd in het ziekenhuis met hun ouders, broertjes en zusjes dichtbij. Een verblijf in het Ronald McDonald Huis heeft ook een positief effect op ouders: zij houden de zorg voor hun zieke kind beter vol.

Ronald Mc Donald Huis x Rivièra Maison

Al jaren steunt Rivièra Maison het Ronald McDonald Kinderfonds. Dat doen we door jaarlijks één van de huizen een make over te geven en hen te voorzien van styling en onderhoudsadviezen. Onlangs is het Ronald McDonald Huis in Veldhoven heropend, waar we de acht gastenkamers compleet hebben aangekleed.

Especially for you Storage Jar

Daarnaast brengen we ieder jaar in samenwerking met het RMDK een prachtig nieuw product uit, dit jaar de Especially for you Storage Jar. Van iedere verkochte Especially for you Storage Jar gaat € 10,- naar het Ronald McDonald Kinderfonds. Deze prachtige bonbonnière kan natuurlijk ook voor snoepjes en koekjes gebruikt worden en is verpakt in een mooie giftbox.

Draag jij ook je steentje bij? Shop hier de Especially for you Storage Jar.