BALLAD MAUVE


Home & living

BALLAD MAUVE


In de Ballad Mauve collectie zit muziek. De rustige kleuren en zachte materialen werken relaxerend voor je zintuigen. Geïnspireerd op de 80’s, vrouwelijk en gewaagd. Accessoires van materialen zoals blond rattan, gesmokt satijn en tule, harig en blond faux fur.

AUTUMN


Maak je huis warm en sfeervol, nu de Herfst weer is aangebroken. Het is de tijd om te onthaasten, om jezelf wat terug te trekken en te genieten van de kleine dingen in het leven. Buiten wordt het kouder, de dagen worden korter en donkerder. Binnen is het warm en knus, de hoogste tijd om aaibare throws en kussens in huis te halen. Kies ook voor meubels bekleed met een zachte velvet stof en accessoires van fake fur, voor het ultieme cocoon gevoel.

ROOD - WARME KLEUR VAN DE LIEFDE


De kleur rood geeft meer warmte in je huis, het activeert emoties en is de oerkleur onder de kleuren. Het is de warme kleur van liefde. Als je weinig energie hebt, kan rood een nieuwe aanzet geven. Emoties die worden geassocieerd met rood zijn kracht, macht, motivatie en passie. Deze mooie Laurel Armchair, is een kruizing tussen een trendy cocktailstoel en een comfortabele fauteuil en geeft jouw interieur zeker een oppepper!

The Whyte Adjustable Bar Table D75x105/95

Laurel Armchair, velvet III, burgundy

Soon available

Markham Cabinet


De Markham Cabinet is een buffetkast met veel opbergruimte, handig voor in de keuken of in de woonkamer. De buffetkast is gemaakt van oud, gerecycled eikenhout en heeft metalen details, zoals de handvatten. Ook de koof, met afgeronde hoeken, en de onderkant is gemaakt van metaal. De kast staat op vier stoere, industriële wielen. Een kast die helemaal van nu is.

Accessories to cosy up your home for winter

Ballad Mauve Votive dark pink

Ballad Sequins Pillow Cover 50x30

Edgartown Candle Holder silver M

Ballad Mauve Bow Pillow white

Ballad Mauve Votive light pink

Pompon Pillow Cover 50x30