BEDDENGOED


New dessins

Samen met onze nieuwe collectie introduceren wij de Courageous Chic beddengoedcollectie. Neem snel een kijkje voor de prachtige dessins. Maak je slaapkamer met exclusieve materialen helemaal gereed te maken voor het nieuwe seizoen. Sweet dreams…

RM Walton Green

Helemaal van nu; dit geprinte visgraatmotief op dekbedovertrek Walton Green. Aan de bovenzijde van het overtrek loopt een donkergroene baan, waarin het visgraatmotief net iets groter is dan de rest van het overtrek. In de stoere band met gesp, die de twee bruingekleurde banen van elkaar scheid, is subtiel de branding Rivièra Maison verwerkt.

RM Walton Duvet Cover green 240x200/220

Must-have voor dit najaar

De stoere, groene ruit aan de voorzijde geeft dekbedovertrek Hawick een winters gevoel. Omdat het overtrek is gemaakt van 100% katoenflanel, een echte winterkwaliteit, is dit overtrek bij uitstek ideaal voor de koude nachten. De achterzijde van het overtrek heeft een pied-de-poule motief in groen, beige en blauw dat zorgt voor een speels contrast. Hawick Green is een must-have voor dit najaar! Het dekbedovertrek is gemaakt van een zeer zachte flanel, 100% katoen. Voor dit dekbedovertrek zijn dikke garens gebruikt die zacht zijn gebrushed waardoor het overtrek heel zacht, dik en warm aanvoelt. Een flanellen dekbedovertrek is bijzonder geschikt voor de koude winternachten.

RM Hawick Duvet Cover green 240x200/220