BEDDENGOED


New dessins

Samen met onze nieuwe collectie introduceren wij de Voyage Nomade beddengoedcollectie. Neem snel een kijkje voor de prachtige nieuwe dessins en exclusieve materialen om zo je slaapkamer helemaal gereed te maken voor het nieuwe seizoen. Ook deze collectie is geschikt voor dekbedden met een lengte van 200, 210 en 220 cm en door de extra lange instopstrook heel comfortabel in gebruik. Bovendien vind je in de verpakking een heerlijk geurend lavendelzakje, voor een ultiem rustgevend gevoel. Sweet dreams…

RM Faded Flower

Dekbedovertrek Faded Flower heeft een digitale print van rijke, gekleurde droogbloemen op heerlijk zacht linnen. Door de digitale printtechniek zijn de bloemen zeer gedetailleerd en voelt het als wakker worden in een bed vol bloemen. Het overtrek heeft een zachte ondergrond van geprint linnen. Op de kussenslopen is in een subtiele baan de branding Rivièra Maison geprint.

RM Faded Flower Duvet Cover multi 240x200/220

RM Estate

Dekbedovertrek Estate is gemaakt van een comfortabele, zachte stof. Velvet is een echte winterkwaliteit, met een luxe uitstraling die letterlijk zorgt voor warmte in je slaapkamer. Passend in de huidige trends van dit najaar is Estate Brown een prachtig effen overtrek dat gemakkelijk te combineren is in iedere slaapkamer. De kussenslopen van het overtrek zijn rondom afgewerkt met een velvet piping.

RM Estate Duvet Cover brown 240x200/220