VOYAGE NOMADE


Home & living

VOYAGE NOMADE – KLEUREN VAN HET SEIZOEN


Deze collectie is gebaseerd op het romantische herfstseizoen met zijn diversiteit aan kleuren. Bonte patronen, gedroogde bloemen, natuurlijke materialen en vervaagde kleuren; alle herfsttinten vind je terug in deze collectie. Er is gebruik gemaakt van materialen zoals rattan, mango hout en suède. Dit zien we terug in de kussens met kleurrijke bloemen en vogelprints, accessoires met daarin droogbloemen verwerkt en helder gerecycled glas met reliëf. Een prachtige collectie om je huis klaar te maken voor dit warme, kleurrijke seizoen.

The Jake Sofa 3,5 Seater, italian rib, mocha

Collins Sofa 3,5 Seater, velvet, golden brown

Herfst

Voordat de winter aanbreekt maakt de natuur een ware transformatie door en verkleurt ze in waanzinnig mooie en warme tonen. Het zonlicht is zachter, de temperaturen dalen en de behoefte om je huis mee te veranderen met het seizoen is groter dan ooit…

Velvet

Zachte, rijke stoffen zoals gebruikt in dit velvet kussen zijn een prachtige aanwinst. De warme oranje kleur past perfect bij het seizoen. Op het kussen is in een witte 3D-borduur Le Voyage aangebracht, waardoor dit een extra accent krijgt.

image

Le Voyage Nomade Velvet Pillow Cover 50x50

Paisley pattern

In dit plaid met prachtig paisley dessin komen de verschillende kleuren uit de collectie samen, waardoor het bijzonder goed met de andere items combineert. Het patroon is kleurvast, door de speciale jacquard-weeftechniek. De onderzijde van de plaid heeft een warme, bruine kleur.

image

Nomade Paisley Throw 180x130

Ruches

Deze kussenhoes in een diepbruine kleur past door zijn stoere, grove stof helemaal bij het seizoen en deze collectie. Langs de biezen zorgen de witte ruches ervoor dat het kussen niet alleen stoer, maar ook aaibaar is.

image

Nomade Fringes Pillow Cover 50x50

VOYAGE NOMADE


Deze prachtige collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels en online.

image

Cobble Hill Sofa 3,5 Seater, celtic weave, mud

image

Fawcett Swivel Chair Black Leg, berkshire, truffle

image

Costa Mesa Dining Table Extendable 330/90

image

Miller Dining Table 220X100

image

Davis Dining Chair, velvet III, golden mink

image

Bridge Lane Dining Chair Diamond Stitch, velvet III, anthracite

image

Mr. Beekman Dining Chair, velvet III, golden mink