3X ANDERS

Kerstgroen

Geen plek voor een klassieke kerstboom, maar wel een mooie plek aan de wand vrij? Dan is een grote kerstkrans een fantastisch alternatief.

De krans neemt minimale ruimte in, maar heeft een groots effect en voorziet uw interieur direct van een gezellige kerstsfeer!

Vier de Kerst
met accessoires!

Het ultieme kerstgevoel zit hem in de details. Een mooi plateau met kerstboompjes op de salontafel of chique kussens op de bank maken dat een huis Kerst ademt. Onze wintercollectie bevat dit jaar nóg meer mooie en feestelijke accessoires om uw huis te laten stralen!

Ga voor

GOUD

Het boegbeeld voor Kerst is zonder twijfel de kerstboom. Vanaf het -toch wel iconische-

moment dat de kerstboom wordt opgezet is het gezelligste seizoen van het jaar voor velen officieel geopend! Wanneer onder het genot van een warme chocomelk en de eerste kerstdeuntjes de boom wordt opgetuigd, moge het duidelijk zijn: it's beginning to look a lot like Christmas!

LET'S HAVE A GREEN

CHRISTMAS

Is een grote kerstboom of een krans niet aan u besteed? Dan zijn er altijd nog de leuke mini-kerstboompjes die u stijlvol in uw interieur kunt plaatsen. De groene boompjes met hier en daar een variant met besneeuwde toppen, zorgen op een subtiele manier toch voor een warme en winterse sfeer in huis.