KERST

met Trijntje

'Christmas Evening with Trijntje' is

inmiddels een begrip geworden. In de

mooiste kerken van Nederland

ontvangt Trijntje Oosterhuis haar

gasten in een prachtige ambiance,

waar ze haar lievelingsnummers

ten gehore brengt.Kerkentour 2018 Agenda:

12 december -

Maassluis, De Grote Kerk


26 december -

Amsterdam, De Duif


28 december -

Den Haag, De Nieuwe Kerk


29 december -

Oudenbosch, Basiliek H.H.

Agatha en Barbara


12 december -

Maassluis, De Grote Kerk


26 december -


29 deember -

Oudenbosch, Basiliek H.H.

Agatha en Barb

Christmas Evening

with Trijntje

"Al een aantal jaar vier ik Kerst met een vast publiek, in een kleine setting, intiem en sfeervol. Kerst en muziek gaan voor mij samen, het delen van de liefde voor muziek is in deze periode zo mooi. Dit komt voort uit mijn jeugd, waarin we Kerst thuis vierden met heel veel muziek. Dat begon al vroeg op eerste Kerstdag, de verjaardag van mijn broer Tjeerd. Dat ik dit nu 'in het groot' mag doen met mijn eigen publiek, dat is zo bijzonder, ik geniet er intens van. En ik vind het fantastisch dat Rivièra Maison al vanaf het eerste uur de aankleding van de kerkentour verzorgt, zo voelt het echt als thuiskomen."

"Kerst start voor mij met mijn familie. Eerste Kerstdag met het gezin, lekker uitgebreid samen ontbijten en natuurlijk met de hele familie naar Tjeerd om zijn verjaardag te vieren. Tweede Kerstdag is het concert in de Duif in Amsterdam, daar maken we ook een speciaal kerstfeest van. Mijn schoonzusje kookt voor de hele crew en we vieren Kerst echt even met het hele team, zo fijn."

"Kerst start voor mij met mijn familie"

Kerst is voor zangeres Trijntje Oosterhuis muziek. Thuis voor de haard, in de woonkamer of in de keuken, tijdens de wintermaanden bestaat haar playlist uit kerstklassiekers. Zo bracht ze eerder haar eigen kerstalbum This Is The Season uit en afgelopen twee jaar liet ze haar publiek van een muzikale kerstavond genieten in de mooiste kerken van Nederland; in een intieme setting met een muzikant van wereldklasse speelt ze de mooiste liedjes. Naast de standards uit het 'American Songbook', komen ook de persoonlijke liedjes als Ken Je Mij, Telkens Weer en Voor Haar voorbij.

In december 2018 keert Trijntje terug naar de mooiste kerken van Nederland voor een Christmas Evening With Trijntje.

Voor meer informatie kijk op

www.trijntje.nl of

www.kerstmettrijntje.nl