Happiness
blooms!

Bloemen & vazen

Bij de zomer horen bloemen, dat is een feit. Waar de één alleen bloemen in huis heeft na een verjaardag, kan de ander niet zonder en brengt wekelijks een bezoekje aan de bloemenwinkel voor een verse, nieuwe bos!


Bloemen zijn er –net als mensen- in alle soorten en maten. Mix & match er op los en maak een prachtig boeket met daarin al jouw favorieten.


Tip 1

Zo houd jij je
boeket langer vers

Gebruik altijd een schone vaas voor je verse bloemen. Zorg dat deze goed gewassen is met zeep of chloor om alle bacteriën van de vorige bos te verwijderen. Zo krijgt je nieuwe, verse boeket een frisse start!

Tip 2

Zet je mooie boeket op de juiste plek. Niet in de volle zon, niet op de tocht en niet in de buurt van de fruitschaal. Dit scheelt enorm veel in de levensduur van de bloemen.

Live life in
full bloom

Tip 3

Zorg dat het water in de vaas op kamer temperatuur is. Zowel te koud als te warm water is niet ideaal voor je bloemen. En niet geheel onbelangrijk: ververs het water om de paar dagen!

Tip 4

Houd de bladeren uit het water. Snijd ze af indien nodig, want op bladeren in het water verzamelen sneller bacteriën waardoor de steel gaat rotten en de bloem korter leeft.