Think PINK!

De zomerse trendkleur waar we

geen genoeg van kunnen krijgen!

Onze favo kleur deze zomer: ROZE

Roze is onze favoriet deze zomer. Niet alleen heeft deze romantische kleur haar plek veroverd in de fashion industrie, maar ook is de kleur niet meer weg te denken in het interieur. Rivièra Maison is head over heels in love met de kleur roze en dat is niet te missen!


Voor ieder wat wils met de vele varianten; van poederroze tot suikerspinroze. Of een fris frambozenroze, dat weer net iets feller is dan de rest.

Do you have this in pink?

De kleur roze is de trendkleur van dit seizoen. Het is waar wat men zegt want de kleur roze maakt alles mooier. Geweldig te combineren met stoer staal en verse planten. Wij blijven dus absoluut nog even zitten op onze roze wolk!

Sunshine on my mind

Wanneer de zon schijnt is het leuk om je in de tuin uit te leven en een heerlijke, zomerse lunch met vers fruit, healthy salades en kleurige limonade neer te zetten.


Dek de tafel in verschillende pasteltinten met roze als hoofdkleur. Voor de lange zomer avonden zijn onze vrolijke lantaarns een geweldige uitkomst. Proost op een mooi zomer!

Zachte poedertinten zijn niet meer weg te denken in een interieur anno 2018. Deze aaibare trend zorgt voor een luxe glamourlook in je huis. Combineer met warme metalen zoals goud en brons.

'The colour pink makes everything
look pretty'