9 tips Voor de perfecte stranddag

Een dagje naar het strand is natuurlijk al puur geluk op zich, helemaal als er een perfect briesje staat en de zon net niet te heet is, maar zoals altijd is er overal ruimte voor verbetering. Daarom delen wij onze 9 tips om die perfecte stranddag te beleven!

image

Hello sunshine!

Goed beschermd de zon in gaan is misschien wel één van de belangrijkste dingen. Niemand wil tenslotte knalrood het strand verlaten aan het einde van de dag. Smeer je daarom in met een fijne zonnebrand en geloof vooral het fabeltje niet dat je bij een hoge factor niet bruin wordt. Ben je al bekend met onze Rivièra Maison zonnebrand? Niet alleen ruikt hij overheerlijk, maar doordat de zonnebrand een spray is, is hij makkelijk aan te brengen en trekt hij snel in. Ideaal dus!

Family time

Heb je een stranddag met kleine kids gepland? Dan is er nét even wat meer voorbereiding nodig voor de perfecte stranddag, maar het is mogelijk! Vergeet ze geen armbandje met je telefoonnummer om te doen, better safe than sorry. Liggen je jonge kinderen het liefst de hele dag in de zee, maar wil jij gewoon lekker op je bedje vertoeven? Dan komt hier een geweldige tip: Neem een douchegordijn mee en graaf een diepe kuil. Leg hier het douchegordijn in en vul de kuil met emmertjes water (een activiteit

op zich voor de kids) en voilá,

de hele dag waterpret!


image

I was made for
sunny days

Deze zonnige set van twee Bikini Pouches zijn niet alleen ideaal om je natte bikini in op te bergen, maar ook om je dierbare spullen ‘zand-vrij’ te houden. Elke strandganger kan beamen dat dit toch wel de twee grootste strand ergernissen zijn en daar zijn we nu voor eens en voor altijd vanaf. En dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe vrolijk de tasjes eruit zien, ze zorgen direct voor het ultieme zomergevoel!


image

Goed hydrateren

Die vervelende hoofdpijn aan het einde van een lange stranddag kun je heel makkelijk voorkomen door goed te hydrateren. Neem daarom de F.R.E.S.H. Water Bottle mee naar het strand met daarin wat bevroren fruit. Zo heeft je water niet alleen een heerlijk fris fruitsmaakje, maar blijft je water ook wat langer koud!

image

Musthave!

Voor die perfecte stranddag zijn natuurlijk wel een aantal hulpmiddelen nodig. Om die allemaal mee te nemen naar het strand is een fijne, ruime beach bag heel handig! Laten wij nu een geweldig exemplaar in de collectie hebben. Zowel als kleine shopper te gebruiken als uit te klappen naar een grote strandtas waar álles in past!

image

Life is a beach

Een belangrijke tip is een strandhanddoek mee te nemen die groot genoeg is. Een te kleine strandhanddoek betekent dat je het gros van de dag alleen maar bezig bent om het zand er vanaf te kloppen. Zonde, want dat is kostbare tijd waarin je ook heerlijk kunt genieten van een wijntje in de zon. Daarom hebben wij ruime Hammam strandlakens in de collectie in twee vrolijke zomerkleuren.


image

2 in 1

Wil je een beetje op de kleintjes letten? Dan hebben wij goed nieuws: geen onnodige kosten voor een strandbedje meer! De té leuke Let’s Go To The Beach Bag komt inclusief strandmat en heeft er zelfs een handig systeem voor. Je schuift hem er zo tussen en je bent ready to go!

Fresh fruit

Je bent helemaal geïnstalleerd in de zon op je strandbedje en dan begint het: de lekkere trek! Wees hierop voorbereid en neem genoeg snacks mee. Probeer het wel een beetje gezond te houden door bijvoorbeeld ook te kiezen voor een lekkere bak fruit. Wikkel je bakje fruit in een handdoek om hem koel te houden of neem een klein koelboxje mee. Oh en handig… vergeet dat vorkje niet!

image

Wine on the go

Heerlijk, een koud wijntje tijdens een warme stranddag. En hoewel je deze prima kunt kopen bij de plaatselijke strandtent, kun je ook beter voorbereid te werk gaan. Neem je eigen fles mee, scheelt ook weer in de portemonnee! Een heerlijke Chardonnay of zoet Rosé’tje past tenslotte perfect in de Ice Cold Bag Wine Cooler.